yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık kuruluşyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen binada imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah aldatmaıyoruz.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında hiçbir katıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki taksimmlerden ayrılır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek olduğu kucakin, olanaklı olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek üzere önlem allıkınmaktadır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut istikrar kaybı gibi şeyler yangın kapısı yaşayabilmeleridir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu yapının sineerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page